torsdag 6. oktober 2011

Tomat- og fetasalat med mynte

Skikkelig god salat som passer bra til kjøtt, fugl og fisk. Inspirasjonen er hentet her.


2 - 3 kopper cherrytomater - delt i to

1 kopp skrelt agurk i terninger

1/4 kopp smuldret fetaost

1 ss strimlet frisk mynte

1 ts finhakket frisk oregano

1 liten ss sitronsaft

2 ss finhakket gressløk eller vårløk

2 ss olivenolje

salt & nykvernet pepper
______________________________________________________________________________

Bland alle ingrediensene. Smak til med salt & pepper


Her er salaten servert til en smørstekt nakkekotelett, krydret med hvitløkspepper og salvie. Godt, godt godt! Noen kalamatiolivener hadde sikkert gjort seg ved siden av.

3 kommentarer:

  1. NAM...jeg fikk skikkelig smaken på mynte etter en tur til Tunisia. Dette ser utrolig godt ut. Skal testes. Nå har jeg utrolig mange bokmerker og mat som skal testes. Kommer aldri til å gå tom :-D

    SvarSlett
  2. Mynte er skikkelig herlig altså! Også gror det som ugress! Så det er den enkleste urten å gro hjemme. Om sommeren gror det kjappere enn jeg klarer å bruke, og den overlever fint i vinduskarmen på vinteren også.

    Kjenner igjen det der med å aldri gå tom for bokmerker over mat som skal testes. Den bokmerkelista bare vokser og vokser...

    SvarSlett
  3. Ser skikkelig digg ut -en god salat er aldri å forakte :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails