onsdag 27. januar 2010

Ørret med nøttelokk

Jeg har rappa denne oppskriften fra et sted, men kan ikke huske hvor. Det er ikke skrevet hvor stor mengde det er av de enkelte ingrediensene. Det kommer rett og slett av at det kommer veldig an på hva slags ørretfilet du bruker. Er den tynn med stor overflate trenger du mer, er den tykk med liten overflate trenger du litt mindre. Prøv deg frem. Godt blir det uansett!


ørretfilet med skinnside

grovhakkede hasselnøtter

finhakket bladpersille

revet parmesan

sitronsaft

litt olivenolje

salt & pepper
___________________________________________________________________


Sett ovnen på 200 grader.

Salte og pepre fileten lett. 

Bland sammen resten av ingrediensene til nøttelokket. Legg fisken i en ildfastform med skinnsiden ned. Smør gjerne formen med litt olje først slik at skinnet ikke fester seg. 

Dekk filetene med nøtteblandingen. Stek fisken i 9-13 minutter til fisken akkurat er gjennomstekt.





 Ørret med nøttelokk. På det siste bildet er ørreten servert med fetagratinerte grønnsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails