tirsdag 12. januar 2010

Brieboller med lime og chili

Spennende oppskrift fra matprat.no. Lime gir kjøttbollene en uventet, men god og frisk smak. 


400 g kjøttdeig av svin
 
1 stk lime
 
½ stk rød chili
 
½ ts salt
 
½ ts pepper
 
100 g brie

Smør til steking 
___________________________________________________________________

Rens chilien for frø og finhakk den. Vask limen godt. Bruk et lite rivjern på halve limen. Ikke få med det hvite, det smaker ikke godt.


Bland det revne skallet, saften fra hele limen sammen med chili i kjøttdeigen. Rør godt sammen. Tilsett salt og pepper.

Del osten opp i terninger.

Lag små boller av deigen. Legg i en bit ost i midten på hver bolle.

Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.

  

 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails